Dragnea si penalii lui stabilesc astazi data cand ii vor taia capul lui Badalau, Baronul de Giurgiu care s-a razvratit, cu ajutorul lui Adrian Nastase, impotriva lui Daddy

politica

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri pentru a stabili data Congresului extraordinar al partidului.

Social-democratii au votat, in umra cu o saptamana, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca in 10 sau in 17 martie sa aiba loc Congresul extraordinar al PSD cerut de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Anuntul organizarii Congresului extraordinar al PSD a fost facut de Liviu Dragnea chiar inaintea sedintei Comitetului Executiv, el spunand ca vrea organizarea in martie a acestui congres, la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD. ”La acest congres, si cei care au facut scrisori sa le afirme si sa le sustina”, a mai afirmat liderul PSD.

Afirmatia i se adreseaza lui Nicolae Badalau, liderul PSD Giurgiu, cel care l-a sprijinit pe Mihai Tudose in disputa sa cu Dragnea, Badalau a recunoscut ca a inceput in ultima vreme sa fie consiliat de Adrian Nastase, fostul premier din perioada 2000-2004.

Dragnea a precizat ca la acest congres nu va fi desemnat si candidatul partidului la Presedintie. El a spus insa ca va fi redefinit programul de guvernare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: