Dragnea si Ponta se razboiesc mai nou si la Antena 3. Presedintele PSD a tinut sa intre in direct pentru a-l ataca pe fostul premier

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut, amrti seara, sa intre in direct la Antena 3 dupa o interventie a lui Victor Ponta pentru a-l ironiza pe acesta.

Dragnea a tinut sa aduca aminte ca Ponta ar fi petrecut „in vie” cu Kovesi, alaturi de Sebastian Ghita.

”Am vrut sa intru in emisiune pentru a face cateva precizari, pentru ca am tot evitat in aceasta perioada sa escaladez acest conflict. Am fost mai devreme la o emisiune la alt post de televiziune, am vrut inainte de acea emisiune sa vorbesc cu Crin Antonescu, nu l-am prins la telefon, am vorbit dupa emisiune. Am vrut sa verific cu el daca amintirile mele sunt corecte si sa-l intreb daca este de acord sa spun anumite lucruri.

In primul rand, nu am fost la nicio intalnire in vie cu doamna Kovesi sau cu alti cetateni. In legatura cu acel pact, protocol de coabitare, noi am fost la o intalnire la Palatul Cotroceni, la cateva zile dupa alegeri, intalnire la care au fost Traian Basescu, Crin Antonescu, eu si Victor Ponta. Acolo nu s-a discutat absolut deloc despre numirea procurorilor. Am verificat cu Crin si am dreptate, la un moment dat, in timpul discutiei, Traian Basescu a intrebat daca vrem sa discutam si despre procurori si eu cu Crin am fost impotriva”, a declarat Dragnea.

Presedintele PSD a tinut sa arunce pe Victor Ponta responsabilitatea numirii Laurei Codruta Kovesi la DNA. „Ponta a venit cu niste nume de procurori, Kovesi si Nitu. M-a rugat sa o sun pe Mona Pivnicceru, eu am zis ca nu sunt de acord cu acele nume. Am vorbit si cu Crin si a zis ca nu e de acord. Am vorbit si cu doamna Pivniceru si a zis ca nu e de acord. A spus ca nu va semna asa ceva si ca isi va da demisia. Nu am participat la niciun fel de negociere de dinaintea acelei notite”.

”Nu stiu cum a negociat, cu cine a negociat si cum s-a ajuns la acele nume”, a mai aratat Dragnea insinuant.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: