Dragnea si Tariceanu au preluat obiceiurile lui Gabriel Oprea. Cum se deplaseaza cu coloana in Bucuresti incercand sa nu fie prinsi: „Politia a facut curat”

politica

Jurnalistul Mircea Marian afirma ca obiceiurile lui Gabrile Oprea, de a seĀ folosi de politisti pentru inlesnirea deplasarii in coloana prin Bucuresti au fost preluate de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Dragnea si Tariceanu o fac insa mai discret, incercand sa nu atraga atentia bucurestinilor asupra coloanei lor.

„Apropo de serviciile oferite de ministerul Carmen Dan demnitarilor pesedisti. Acum cateva zile, eram pe strada Buzesti mergand de la Piata Victoriei spre Palatul Parlamentului – Razvan Chiruta ma ducea spre casa. Tot bulevardul plin de politie de la rutiera. Plin. Vreo 2-3 politisti in fiecare intersectie, adunati erau un pluton intreg. Imi dau seama ca se petrece ceva si, intr-adevar, trece pe langa noi o coloana de trei masini, discret, fara girofar, dar politia facuse curat tot traseul: blocase intersectiile laterale si fluidizase drumul in fata. Tocmai fusese o intalnire Dragnea-Tariceanu la Parlament, deci era unul din cei doi. Dupa ce coloana a trecut, politia s-a evaporat.

Asta e, cine crede ca au murit obiceiurile lui Oprea se inseala. Politia, in loc sa pazeasca cetatenii de hoti, ii pazeste pe hoti de cetateni si le asigura transport rapid la masa de pranz”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Aroganta lui Gabriel Oprea, de a se deplasa doar cu coloana oficiala, l-a costat viata pe politistul Bogdan Gigina. Oprea are acum dosar la DNA pentruĀ ucidere din culpa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: