Dragnea, speriat de lucraturile lui Viorel Hrebenciuc, vine cu noi detalii despre puciul prin care se urmarea rasturnarea sa din fruntea PSD

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a confirmat informatiile aparute in spatiul public referitoare la o „lovitura de palat” planuita de Viorel Hrebenciuc, spunand ca fostul deputat a organizat, inainte, in timpul si dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu mai multe intalniri in „care spunea ca trebuie sa fie schimbata conducerea PSD”.

„Sunt mai multi oameni care mi-au spus, si nu au inventat, ca au fost mai multe intalniri, organizate de domnul Viorel Hrebenciuc, care spunea ca trebuie sa fie schimbata conducerea PSD. Imi pare rau ca nu a inteles ca lucrurile s-au schimbat”, a declarat Liviu Dragnea pentru DCNews, intrebat cum comenteaza informatiile aparute in spatiul public cu privire la o „lovitura de palat” sau la un „puci” planuite de Viorel Hrebenciuc.

In plus, Dragnea a tinut sa precizeze ca „partidul functioneaza altfel acum”.

„PSD nu mai e partidul, in care, dom’le, PSD ‘e a lu’ ala’. Eu am deschis mult partidul”, a adaugat liderul PSD, precizand faptul ca aceste intalniri au avut loc „si inainte, si in timpul, si dupa” motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: