Dragnea tine lectii de patriotism de pe insule exotice. Unde se afla seful PSD in timp ce acuza la Antena 3 strainii care vor raul Romaniei

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a intrat telefonic, miercuri seara, la Antena 3 pentru a se razboi cu multinationalele care „isi bat joc de romani”. Potrivit unor surse citate de hotnews.ro, Dragnea se afla in acel moment in Insulele Maldive.

La Antena 3, Dragnea a sustinut ca informatia privind nationalizarea pensiilor private face parte dintr-un plan indreptat impotruva Romaniei. Printre cei care au pus in aplicare acest plan se afla multinationalele, fondul de pensii NN, gestionat de compania olandeza ING, si alti actori nenominalizati.

„ASF si guvernul trebuie sa actioneze foarte dur (impotriva ING). Fac zeci de miliarde in Romania si isi bat joc de guvernul Romaniei si de romani. (…) Va spun ceva ce nu am mai spus pana acum in spatiul public. Exista un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru, care a fost alimentat cu faptul ca nu avem venituri cu legea salarizarii, ca nu o sa avem cresterea economica prognozata si cu acest scandal cu pensiile, pentru a genera in Comisia Europeana ceva nemaiauzit si neprevazut in tratat. Si anume, pentru a forta Comisia Europeana sa declanseze o procedura de deficit excesiv pe prognoza. Adica sa nu astepte sfarsitul anului”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Jurnalistii de la hotnews.ro au aflat ca Dragnea prezenta tot acest scenariu delirant in timp ce se afla pe o insula exotica.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia”, scrie hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: