Dragnea a tinut sa dea in fata lui Gadea replica la „Mu#e PSD”. Nici macar nu a avut curaj sa isi asume mesajul

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a prezentat, duminica seara, masurile luate de Guvern pentru cresterea salariilor si pensiilor, la final scriind pe plansa din platou „Iohannis M…E”, explicand ulterior ca a vrut sa transmita ca presedintele minte si intreband retoric „la ce s-a gandit lumea?”.

„Iohannis M…E – Pai de ce sariti asa? Iohannis minte! Pai la ce v-ati gandit, nu cred ca v-ati gandit la ce s-a gandit el. Eu am aratat ca domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca sa spunem asa”, a declarat Liviu Dragnea, fiind intrebat ce a vrut sa transmita cu mesajul „Iohannis M..E”.

Mesajul M…PSD a devenit viral dupa ce un roman, Razvan Stefanescu, si-a pus acest slogan anti-PSD pe placutele de inmatriculare si a venit cu masina in tara din Suedia. Dupa 10 zile, timp in care s-a plimbat prin toata tara cu masina, el a fost prins in Capitala, fiindu-i retras permisul. Politia a anuntat atunci ca deschide si dosar penal. Ulterior, reprezentantii IGPR au explicat ca vor cere clasarea cauzei si ca permisul ii va fi returnat barbatului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: