Dragnea umbla cu strambe. Spune ca Iohannis a fost DERANJAT de o initiativa a lui Ciolos

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca a fost deranjat de initiativa premierului Dacian Ciolos si a vicepremierului Costin Borc privind evenimentul de lansare a proiectului „Romania competitiva”, considerand ca cei doi au incercat sa „confiste” proiectul de tara al presedintelui Klaus Iohannis, „din foame de faima” si crede ca si seful statului a fost deranjat de acest lucru.

Dragnea se refera la evenimentul de marti, de la Palatul Parlamentului, in care a fost lansat proiectul „Romania competitiva” de catre Guvern, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, dar si el.

„Ce m-a deranjat pe mine – si cred ca l-a deranjat si pe presedinte, cred, nu stiu – este ca dupa discutia de luni, de la Palatul Cotroceni, Guvernul a vrut sa-l transforme in lansarea proiectului de tara. Noi la Cotroceni discutasem ca incepem sa construim un grup de lucru serios. (…) Mie, si nu numai mie, mi s-a parut ca Guvernul a incercat sa confiste aceasta idee”, a spus Dragnea, citat de News.ro.

Liderul PSD a spus ca nu stie care a fost gandirea premierului Dacian Ciolos si a vicepremierului Costin Borc, dar are impresia ca este o tentativa de a ramane in Guvern si dupa alegerile parlamentare.

„Din foamea de faima, din foamea de capital politic, (…) in legatura cu viitorul lor. Dupa alegerile parlamentare nu vor sa plece niciunul in neant, vor sa mai presteze”, a spus liderul PSD.

Klaus Iohannis a anuntat, dupa consultarile avute pe tema Brexit-ului cu liderii partidelor politice parlamentare, premierul Ciolos si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, ca s-a convenit asupra elaborarii unui proiect de tara asumat de catre toate formatiunile politice, in cadrul unui grup de lucru ce va functiona pe langa Presedintia Romaniei.

A doua zi, marti, Guvernul a lansat documentul ”Romania competitiva. Un proiect pentru o crestere economica sustenabila”, document care a fost elaborat de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si care se doreste o strategie de dezvoltare economica a tarii noastre pe termen mediu si lung.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: