politica

Dragnea, umilit grav la RTV, post pe care l-a finantat masiv pe vremea cand conducea PSD si guvernele PSD

Postul Romania TV a difuzat miercuri seara informatii despre o presupusa „violare” a lui Liviu Dragnea pe vremea in care acesta a fost incarcerat. Informatia a aparut initial chiar intr-o postare pe pagina de Facebook a partidului lui Dragnea, APP.

„Scandalul violarii lui Dragnea in puscarie”, s-a afirmat mare pe burtiera RTV. Victor Ciutacu, cel mai important realizator al postului, impreuna cu alti invitati au dezbatut asa-zisul viol la care ar fi fost supus Dragnea.

Stirea a fost publicata si pe site-ul RTV cu titlul: „Marturii crunte din puscarie! Dragnea a fost violat si batut in repetate randuri in inchisoare! Dezvaluirea momentului despre fostul politician!”.

Informatia despre „violarea” lui Dragnea a aparut pe pagina de Facebook a APP, fiind cel mai probabil transmisa de Codrin Stefanescu, al carui stil de redactare este inconfundabil.

RTV a beneficiat de sume consistenet de bani din partea PSD pe vremea in care Liviu Dragnea a condus atat partidul cat si guvernul. Dragnea a fost deseori invitat la RTV atunci, unde i se aduceau osanale jenante.

Citeste si: Premiera, Dragnea vorbeste despre banii pe care PSD i-a dat Antenei 3 si RTV: „Uite, am facut contractul asta, dar pe langa asta mai avem o intelegere. Sa nu apara cine nu vrem noi”

PSD continua sa pompeze sume consistente la Romania TV si sub mandatul lui Marcel Ciolacu, AEP aratand ca PSD a cheltuit in ultimele sase luni aproximativ 1 milion de euro pe luna pentru „propaganda si presa”. PSD refuza in continuare sa dezvaluie ce sume a alocat fiecarui post TV desi exista mai multe hotarari judecatoresti in acest sens.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

18 minute ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

18 minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

O oră ago

Premiera in stiinta: savantii au reusit sa reconstituie chipul unei femei de Neanderthal, dupa mai multe fragmente craniene

Oamenii de stiinta au realizat o reconstructie remarcabila a modului in care ar fi aratat…

47 de minute ago