Dragnea, umilit in sectia de votare de doi dintre membrii comisiei. Seful PSD a reactionat cu jigniri

politica

Liviu Dragnea s-a prezentat, sambata, dupa ora 12.00, la sectia de votare de la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei au refuzat sa ii stranga mana.

In momentul in care s-a prezentat in fata comisiei, el a dorit sa le stranga tuturor mana. Cativa s-au ridicat in picioare sa-i faca pe plac, alti doi insa au ramas asezati si au refuzat sa ii intinda mana. Intrebat de jurnalisti despre acest aspect, Dragnea a raspuns iritat, sustinand ca cei doi membri ai comisiei ar fi prost crescuti: „Sapte ani de acasa”.

Vezi si: Imaginile zilei. Ei sunt cei doi tineri care l-au tratat pe Dragnea cum merita. Au refuzat sa-i stranga mana – Video

Intrebat apoi pentru ce a votat, Dragnea a raspuns cu un atac deloc voalat la adresa UE.

”Votul a fost simplu: am votat pentru ceea ce solicita milioane de romani! Cred ca este important ca romanii sa vina la vot. Este timpul sa decidem noi cum vrem sa traim in tara noastra. Ar fi bine sa bine sa decidem noi ce vrem pentru societate si natiunea noastra. Stim cu totii ca de ani de zile ni se spune ca altii stiu mai bine cum trebuie sa traim, cum trebuie sa actionam. A venit momentul sa decidem noi ce tara vrem sa avem”, a zis liderul PSD.

”O familie traditionala este formata dintr-un barbat si o femeie care pot face copii. Eu am doi copii pe care ii iubesc foarte mult”, a mai spus Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: