Categories: externe

DRAMELE de la Paris. Mama si bunica s-au aruncat in fata gloantelor pentru a-l PROTEJA pe Louis

Un baietel de cinci ani a fost gasit sub trupul lipsit de viata al mamei sale in interiorul salii de concerte Bataclan din Paris. Femeia s-a sacrificat in momentul atacului terorist pentru a salva viata copilului sau.

Elsa Deplace, in varsta de 35 de ani, si-a transformat propriul corp in scut de protectie pentru baietelul sau, Louis, atunci cand un terorist a deschis focul asupra spectatorilor la concertul din Bataclan. Si mama sa, Patricia San Martin, in varsta de 61 de ani, a murit in timpul atacului de vineri noapte.

Potrivit Le Point, cand au inceput impuscaturile, ambele femei s-au aruncat asupra baietelului intr-o tentativa disperata de a-l salva.

„Elsa Deplace si mama sa, Patricia, au murit vineri sub o ploaie de gloante la Baraclan. Fiul ei, Louis, raza sa de soare, era cu ea. El a fost gasit la spitalul Vincennes, inspaimantat si plin de sangele mamei, care a incercat sa il protejeze de gloante.

Elsa era o persoana vesela, care intotdeauna avea un zambet pe buze, indiferent de cat de greu ii era. Era implicata in numeroase actiuni de voluntariat. Intotdeauna a luptat impotriva injustitiei. Cred ca asat facea parte din familie, mama sa a fugit de dictatura lui Pinochet”, a povestit Sihem Souid, o prietena a Elesei, pentru Le Point.

La Bataclan au murit 89 de oameni, dupa ce un barbat a inceput sa traga in multime. Teroristul s-a aruncat apoi in aer.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

51 de minute ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

51 de minute ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

21 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago