Dreptate in stil PSD. Mafiotii din minister raman in functie, politistul umilit trebuie sa demisioneze

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera, Aurelian Miu, sa faca un gest de onoare si sa se retraga din functia pe care o detine.

„Consider ca dansul trebuie sa faca un gest de ultima onoare si sa plece din acea pozitie, pentru ca acea pozitie presupune atributul responsabilitatii functiei si ipostaza in care s-a pus singur la acel moment nu face onoare nici Politiei de Frontiera si nici persoanei. (…) Ii cer domnului Miu sa faca gestul de onoare si sa se retraga din acea pozitie”, a precizat ea, intr-o declaratie acordata presei, citata de Agerpres.

Ministrul de Interne a declansat o ancheta, dupa ce in spatiul public au aparut fotografii in care seful Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera, Aurelian Miu, sta in genunchi in fata unor superiori.

Ziarul National a publicat miercuri fotografiile in care sustine ca in acel loc unde era Aurelian Miu se mai aflau Gelu Oltean, fost sef al Serviciului de informatii al Ministerului de Interne, Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera, Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: