politica

Drula, despre amanarea rotativei: „Am ascultat stupefiat declaratiile lui Ciuca si Ciolacu. Sunt niste conducatori complet rupti de realitate”

Presedintele USR, Catalin Drula, a declarat vineri ca amanarea rotativei premierilor este inca o dovada a esecului acestei guvernari, iar liderii coalitiei „sunt niste conducatori complet rupti de realitate”.

„Am ascultat stupefiat declaratiile lui Ciuca si Ciolacu. Sunt niste conducatori complet rupti de realitate. De cinci luni de zile, nu vorbesc decat despre functii, nu vorbesc decat despre aceasta rotativa, cine ce minister prinde, mai ramane Grindeanu, ce se intampla cu Bode, care este viitorul politic al domnului Ciuca.

Acestea au fost prioritatile dumnealor, despre care se vorbeste de cinci luni de zile. Guvernarea PSD-PNL este o guvernare a esecului. Au ratat inclusiv proiectul de suflet al presedintelui Iohannis, Romania Educata. Azi, cand trebuia sa aiba loc rotativa, avem prima greva generala din Educatie din ultimii 18 ani, profesorii sunt in strada, scolile sunt inchise si copiii sunt acasa”, a declarat Drula.

Citeste si: Rotativa se amana, au decis liderii coalitiei. Ciuca: „Fac apel la ratiunea cadrelor didactice” – Video

Acesta a reluat apelul catre Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca pentru a vota luni, in Parlament, cresterea salariilor profesorilor si desfiintarea pensiilor speciale, „daca le pasa cu adevarat de problemele oamenilor, nu de negocierile politice”.

„Avem legile, avem voturile, daca Ciuca si Ciolacu vor sa faca lucrurile corect, luni putem rezolva aceasta criza astfel incat copiii sa se intoarca la clase”, a conchis Catalin Drula.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

12 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago