politica

Drula, discurs fulminant in Parlament: „Domnule Predoiu, sunteti un bun baiat de casa al lui Iohannis. Poate il scapati si de dosarul ala cu sase case”

Deputatul Catalin Drula, lider interimar al USR, l-a acuzat, luni, pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, de „servilism” fata de presedintele Klaus Iohannis, dar si ca a unit impotriva sistemului judiciar „toate vechile partide”.

„43 de minute de discurs. Concluzia mea e una singura: va cam apasa constiinta, domnule Predoiu. Altfel, a fost interesant ca v-ati prezentat adevarata platforma – program, care uneste aici o mare parte din sala asta, toate vechile partide politice unite ca intr-un pumn, liniste si pace peste sistemul de Justitie, sa nu mai vorbim de lucruri rele precum coruptia, ostilitate, suparare, arestari si dosare.

Nu, voi nu furati, lucrurile merg bine in tara asta, nu exista coruptie”, a declarat Drula, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea motiunii simple initiate de USR impotriva ministrului Justitiei, citat de Agerpres.

Potrivit liderului USR, „oamenii pe strada spun ca e plin de hoti in clasa politica”.

„Domnule Predoiu, de un lucru puteti fi mandru: sunteti un bun baiat de casa al lui Iohannis. Poate il scapati si de dosarul ala cu sase case, ca i se termina mandatul curand. Acolo va puteti dovedi pana la capat eficienta si servilitatea si loialitatea fata de un sistem cu epoleti, care asta vrea peste Romania – liniste, control pe magistrati.

Suntem mandri ca ne-ati atacat aici toti, ca suntem singurul partid care se lupta pentru o Justitie puternica, care crede ca DNA-ul este o institutie necesara ca sa va bage la puscarie pe aceia dintre voi care furati”, a adaugat deputatul USR.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

4 ore ago

„Rusia nu are planuri de a cuceri Harkovul”, sustine Putin: „Vrem sa cream o zona tampon pentru a proteja Belgorodul”

Rusia nu intentioneaza, acum, sa cucereasca Harkovul din nord-estul Ucrainei, a declarat vineri presedintele rus…

O oră ago

„Cel mai mare ochi de pe cer”: Marea Britanie a inceput lucrarile la cel mai mare telescop din lume, acesta va putea cauta planete locuibile – Video

Marea Britanie este pregatita sa construiasca cel mai mare telescop optic terestru din lume: Extremely…

2 ore ago

AUR se lauda cu faptul ca procurorii DNA i-ar fi deschis dosar penal lui Nicusor Dan: „S-a inceput urmarirea penala in urma plangerii noastre”

Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei, a afirmat vineri ca procurorii DNA au inceput…

O oră ago

Un val de „caldura imposibila” a lovit Filipine in aprilie. Oamenii de stiinta avertizeaza ca urmeaza si mai rau

Valul de caldura record care a parjolit Filipinele in aprilie ar fi fost imposibil fara…

O oră ago