Elena Lasconi, data afara de pe lista USR pentru europarlamentare

politica

Catalin Drula, manipularea bursei, Marcel Ciolacu, PSD, sesizare, DNA

Freamatul de pe retele, din aceste zile, provocat de declaratiile Elenei Lasconi nu a ramas fara urmari, presedintele USR, Catalin Drula, cerandu-i sa renunte la candidatura pentru europarlamentare.

Pe pagina sa Facebook, Drula spune ca avut o discutie cu Lasconi in acest sens si ca: „Am certitudinea ca Elena a inteles ca intreaga discutie publica din ultimele 24 de ore, impreuna cu situatia personala devenita publica, afecteaza campania si concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua sa munceasca pentru campulungeni si va avea sprijin pentru a face performanta in administratie. USR are de dus o lupta grea si importanta in 2024. Astazi, mai mult decat oricand, Romania are nevoie de o alternativa de dreapta si de solutii liberale. In fata unei guvernari corupte si a isteriei extremiste, avem cu totii nevoie de o schimbare reala. Vom continua sa muncim zi de zi pentru a construi aceasta schimbare.”

Nu mai departe de ieri, Elena Lasconi, inainte de a se lansa in discutii pe teme… personale, explica decizia de a candida pe lista pentru alegerile europarlamentare din partea USR: „(Candidez – n.r.) pentru ca eu sunt un om politic in primul rand, sunt cele mai importante alegeri, eu iau foarte in serios alegerile europarlamentare, sunt importante si pentru ca sunt primele, dar pana atunci eu am de facut treaba la Campulung, am multa treaba, am proiecte”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: