Drula s-a dus peste Boc la Cluj: „Am venit ca sa fluier in biserica, Boc este incompetent si minte”

politica

Presedintele interimar al USR, Catalin Drula, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, minte si ca este incompetent, aducand ca argumente o serie de proiecte mari de infrastructura care stagneaza de multa vreme.

„Am venit astazi la Cluj ca sa fluier in biserica. Vremurile in care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva – noi, USR, si cu mine, Catalin Drula – sa-i spunem clar primarului ca minte cu nerusinare.

(…) 2024 e dupa colt si domnia sa peste bancute, marcaje si mici proiectele va lua sfarsit. Sunt astazi aici ca sa va spun ca Clujul are nevoie de viziune si de proiecte mari. Si vreau sa va spun adevarul, pe care nu-l auziti de la domnul Boc, despre centura metropolitana Cluj, despre metroul din Cluj, despre alte proiecte mari de infrastructura rutiera, feroviara, din regiune, care sunt date de gard de partenerul lui Emil Boc din Guvern, Sorin Grindeanu”, a declarat Catalin Drula, intr-o conferinta sustinuta alaturi de Vlad Voiculescu, informeaza Agerpres.

Liderul USR a vorbit despre mai multe proiecte din zona Clujului, despre care a sustinut ca stagneaza.

„Centura metropolitana Cluj, un proiect extrem de intarziat, si este intarziat pentru ca administratia Emil Boc este paralela cu proiectele de infrastructura mare.

In 2017 – atentie, 2017 – a luat Emil Boc acest proiect in ograda sa si din 2017 pana astazi n-a reusit sa faca nici macar studiul de fezabilitate.

In 2018 a semnat un contract pentru studiul de fezabilitate; avea termen un an, au trecut patru ani si inca nu e aprobat. Nu exista exproprieri, nu sunt obtinute toate avizele, cum ar fi avizul pentru siguranta circulatiei, nu e lansata licitatia de lucrari, iar acordul de mediu a fost obtinut abia zilele trecute. Nu exista vinovatii imaginari pe care ii cauta domnul Boc, exista doar Emil Boc, care este incompetent”, a mai spus Catalin Drula.

Mai mult despre: ,

Comentarii: