politica

Drula s-a dus peste Boc la Cluj: „Am venit ca sa fluier in biserica, Boc este incompetent si minte”

Presedintele interimar al USR, Catalin Drula, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, minte si ca este incompetent, aducand ca argumente o serie de proiecte mari de infrastructura care stagneaza de multa vreme.

„Am venit astazi la Cluj ca sa fluier in biserica. Vremurile in care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva – noi, USR, si cu mine, Catalin Drula – sa-i spunem clar primarului ca minte cu nerusinare.

(…) 2024 e dupa colt si domnia sa peste bancute, marcaje si mici proiectele va lua sfarsit. Sunt astazi aici ca sa va spun ca Clujul are nevoie de viziune si de proiecte mari. Si vreau sa va spun adevarul, pe care nu-l auziti de la domnul Boc, despre centura metropolitana Cluj, despre metroul din Cluj, despre alte proiecte mari de infrastructura rutiera, feroviara, din regiune, care sunt date de gard de partenerul lui Emil Boc din Guvern, Sorin Grindeanu”, a declarat Catalin Drula, intr-o conferinta sustinuta alaturi de Vlad Voiculescu, informeaza Agerpres.

Liderul USR a vorbit despre mai multe proiecte din zona Clujului, despre care a sustinut ca stagneaza.

„Centura metropolitana Cluj, un proiect extrem de intarziat, si este intarziat pentru ca administratia Emil Boc este paralela cu proiectele de infrastructura mare.

In 2017 – atentie, 2017 – a luat Emil Boc acest proiect in ograda sa si din 2017 pana astazi n-a reusit sa faca nici macar studiul de fezabilitate.

In 2018 a semnat un contract pentru studiul de fezabilitate; avea termen un an, au trecut patru ani si inca nu e aprobat. Nu exista exproprieri, nu sunt obtinute toate avizele, cum ar fi avizul pentru siguranta circulatiei, nu e lansata licitatia de lucrari, iar acordul de mediu a fost obtinut abia zilele trecute. Nu exista vinovatii imaginari pe care ii cauta domnul Boc, exista doar Emil Boc, care este incompetent”, a mai spus Catalin Drula.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

2 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

2 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

3 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

2 ore ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

3 ore ago