„Drumul branzeturilor” prin Bistrita-Nasaud. Totul cu ajutorul aplicatiei Say Cheese BN ”

news

Iubitorii de branzeturi care ajung prin Bistrita-Nasaud, au la dispozitie o aplicatie care le prezinta stanele din zona de unde pot cumpara ce le pofteste inima, dar care este si un mod de a promova agroturismul, potrivit Bistriteanul.

Deocamdata aici sunt inscrisi 11 producatori de branzeturi din judet, alaturi de datele lor de contact, locatia unde pot fi vizitati, perioada in care ii gasiti „la datorie” si chiar un mic tur virtual.

Aplicatia a fost lansata de Asociatia GAL Lider Bistrita-Nasaud.

„Prin intermediul proiectului Say Cheese! Balkan Cheese! dorim sa va incurajam sa achizitionati branzeturi produse pe plan local: e cel mai bun mod de a sustine producatorii care muncesc din greu, dar care, dintr-o regretabila lipsa de informare in randul consumatorilor sunt tot mai adesea pusi in umbra de `gigantii` de pe piata, ale caror branzeturi nu se pot compara cu cele traditionale, produse doar din ingrediente naturale si in acelasi timp mult mai gustoase.

Producatorii locali trebuie sustinuti, in aceasta etapa venim in sprijinul lor pe partea de promovare si ajutam consumatorii sa intre in contact cu ei intr-un mod cat mai facil. Cunoscand dificultatile si conditiile, ii incurajam sa isi mentina produsele, dar mai ales sa ridice standardele, tinand cont de toate normele de igiena si respectand consumatorul” a explicat Ana Calina Sestac, managerul proiectului.

Aplicatia SAY CHEESE BN Poate fi descarcata din AppStore si Google Play.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: