„Du-te-n mortii ma-tii!”. Deputat PSD de Iasi, comportament de interlop, a dorit sa loveasca un protestatar – Video

politica

Deputatul PSD Vasile Citea l-a injurat, sambata, pe unul dintre protestatarii care il huiduiau dupa fuga lui Liviu Dragnea de la Teatrul Luceafarul. La un moment dat, Citea a fost la un pas sa il loveasca pe un alt protestatar.

Deputatii PSD Vasile Citea si Tudor Ciuhodaru au plecat pe jos de la intalnirea cu Dragnea, care a avut loc in Teatrul Luceafarul. Ei au fost huiduiti de zeci de protestatari. Ciuhodaru, mai repede de picior, a disparut cu repeziciune de langa protestatari, insa Citea a ramas sa ii infrunte.

„Du-te-n mortii ma-tii!”, i-a spus Citea unui protestatar.

„Jegosilor”, au strigat protestatarii. „V-ati tuns toti asa ca puscariasii”, i s-a reprosat lui Citea.

„De ce plecati ca niste sobolani?”, l-au intrebat protestatarii pe deputatul PSD. „Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ti-am luat eu tie?”, a replicat Citea.

„Bai, sluga proasta”, a venit raspunsul unui alt protestatar. „Ce ati facut pentru Moldova? La puscarie!”, au spus alti manifestanti.

Iata inregistrarea incidentului. La minutul 00.24, Citea il injura precum interlopii pe un protestatar, iar la minutul 01.50 este momentul in care Citea, fost boxer, este la un pas sa-l loveasca pe un alt protestatar.

Mai mult despre:


Comentarii: