„Duminica, ne enervam impreuna?”. Alex Dima si Pro TV prezinta „baia” lui Dragnea: „O lume plina de aroganta, incompetenta si neadevar” – Video

news

Alex Dima, realizator al emisiunii „Romania, te iubesc”, anunta ca Pro TV ca difuza duminica ancheta legata de modul in care Guvernul PSD si-a indeplinit promisiunile electorale privind construirea de spitale si autostrazi. Reportajul va include si celebrul episod in care Liviu Dragnea l-a invitat la baie pe Alex Dima cand a fost intrebat despre aceste promisiuni.

„Duminica, ne enervam impreuna? Va astept!

Vedem lumea celor care fac, redusa numeric, o lume jos palaria. Vedem si lumea celor care nu fac. O lume care ne tine pe loc, plina de aroganta, incompetenta si neadevar.

Dati share acestui clip, va rog! Sa-i vada toata lumea!”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Duminica, 10 martie, Pro TV va difuza ancheta realizata de Alex Dima si echipa de la „Romania, te iubesc” privind modul in care Guvernul PSD-ALDE a ratat accesarea a zeci de miliarde de euro din fonduri europene pentru construirea de spitale si autostrazi.  Intrebarile lui Alex Dima pe acest subiect l-au facut pe Dragnea sa-i scape celebra replica badaraneasca „Vii cu mine in baie?”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: