politica

Dumitru Coarna, candidat PSD. Vela a anuntat inca de acum 7 luni, cand Coarna a huiduit in timpul intonarii imnului national

Dumitru Coarna a confirmat, vineri seara, ca va candida pe listele PSD pentru un loc de deputat. Marcel Vela a anuntat inca din luna martie ca sindicalistul va ajunge pe listele PSD.

La inceputul lunii martie, Coarna si sindicalistii lui l-au huiduit pe Marcel Vela chiar in timp ce se intona imnul national in fata MAI. Vela urma sa prezinte bilantul MAI. Ministrul a anuntat inca de atunci ca Dumitru Coarna va deveni candidat al PSD.

„E un sindicat condus de un pensionar, nu e angajat al MAI. (…) Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul si care are salariu mai mare decat ministrul MAI…. va fi un frumos candidat politic pentru Parlament.

Au cazut in capcana membri de sindicat care au stricat un moment frumos chiar al activitatii lor. In acest minister e increngatura intre sindicate care cer salarii marite, pensii marite.

Dincolo de a cere bani cat mai multi, sporuri, pensii, ar trebui sa se intrebe ce fac ei pentru Romania. E manevra politica in spatele acestui protest!”, a declarat Marcel Vela.

Presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, a anuntat vineri seara ca va fi primul pe lisat PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Asa este! Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala. Organizatia de la PSD Calarasi m-a nominalizat marti, a fost un vot in unanimitate. Astazi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discutie cu presedintele PSD Calarasi, Vasile Iliuta, care m-a si propus in biroul executiv politic al PSD”, a declarat Dumitru Coarna pentru G4 Media.

El a mai explicat ca in prima faza fusese propus pentru Senat, insa ulterior au convenit sa fie optiunea numarul 1 a PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputatilor. Initial, am inteles ca ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul presedinte Vasile Iliuta, daca lucrurile se vor intampla asa, sa merg la Camera Deputatilor, dintr-un singur considerent: e camera decizionala pe legile organice”, a spus Dumitru Coarna si pentru DC News.

„Gandul este unul simplu si sincer: sa demonstram ca se poate si altfel”, a mai spus Dumitru Coarna.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

3 ore ago

Un europarlamentar german a fost grav ranit intr-un „atac electoral” in Dresda. Alianta pentru Germania (AfD), de extrema-dreapta, principala suspecta

Unul dintre principalii candidati socialisti, din Germania, pentru alegerile europarlamentare din iunie, Matthias Ecke, a…

3 ore ago

Rusia i-a „dat in urmarire” pe Volodimir Zelenski si Petro Porosenko. Pe lista urmaritilor se afla si prim-ministrul estonian Kaja Kallas

Pe pagina ministerul Afacerilor Interne din Rusia a aparut un document in care este mentionat…

3 ore ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

3 ore ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

5 ore ago