Dupa ce a fost scos de pe B1 TV pentru ca este prea „incisiv”, Malin Bot isi da demisia de la EVZ

politica

Redactorul sef al evz.ro, Malin Bot, a anuntat ca isi da demisia de la Evenimentul zilei. Saptamana trecuta, el a fost scos de sefii ziarului de pe postul B1 TV pentru ca era prea „incisiv”.

„Am decis. Plec de la EVZ. Astazi a fost ultima zi. Acum anunt ‘managementul'”, a anunta Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

Saptamana trecuta, Bot a fost scos brusc de pe postul B1 TV. El a fost anuntat de catre producatoarea emisiunii, nu de catre management. Mailn Bot s-a remarcat prin numeroase pozitii extrem de critice fata de coruptia din PSD.

„M-am gandit bine in ultimele zile la tot ce s-a intamplat la EVZ. La cele mai recente evenimente, dar si la altele mai vechi. Mai ales m-am gandit la sutele de mesaje primite de la publicul meu. Am cumpanit bine si am decis ca locul meu nu mai este la EVZ”, a declarat Malin Bot pentru Paginademedia.ro.

„Sunt foarte multe motive care m-au determinat sa iau decizia asta. Acum insa nu vreau sa le expun pentru ca sunt in redactia EVZ multi colegi pe care ii apreciez mult si nu vreau sa afectez in niciun fel imaginea redactiei”, a mai adaugat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: