Dupa chilotii lui Botezatu si scandaluri mondene, fostul purtator de cuvant al Politiei Christian Ciocan revine in prim plan

life

Comisar-sef de politie Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei Romane, a fost desemnat vineri director de comunicare si purtator de cuvant al Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP), unul dintre cele mai reprezentative sindicate ale politistilor.

Sindicatului National al Agentilor de Politie, condus de presedintele Iulian Surugiu, precizeaza ca Ciocan va prezenta punctul de vedere oficial al sindicatului in relatia cu mass-media interna si internationala, cu organismele guvernamentale si non-guvernamentale, cu societatea civila, cu partenerii interni si externi ai S.N.A.P.. De asemenea, el va gestiona si comunicarea interna in cadrul sindicatului, potrivit Agerpres.

„Noul director de comunicare al SNAP are o experienta de aproape 28 de ani in Politia Romana si in aceasta perioada nu a fost niciodata sanctionat. Activitatea pe care o va desfasura in calitate de purtator de cuvant al S.N.A.P. nu este remunerata in niciun fel fiind ‘pro bono publico’, aceasta circumscriindu-se respectarii drepturilor fundamentale ale omului, garantarii adevarului si binelui general”, se mai arata in comunicat.

Chiar daca politistii sustin ca nu a fost sanctionat niciodata, la sfarsitul anului 2010 lui Ciocan i s-a interzis timp de 6 luni sa mai faca declaratii publice, dupa ce a intervenit in cazul lui Andrei Placinta, fiul fostei senatoare PDL Vrancea Sorina Placinta. Andrei Placinta calcase cu masina un cetatean care a intervenit incercand sa-l opreasca sa-si bata prietena, iar Ciocan spusese ca persoanele care intervin in conflictele de pe strada pot, la randul lor, sa devina subiect de cercetare, daca incalca legea.

Acel 2010 a fost nefast pentru Ciocan. In noiembrie, celebrul designer roman Catalin Botezatu lansa o linie de lenjerie intima dedicata actualului purtator de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Momentul a fost de un penibil total, purtatorul de cuvant al Politiei primind si un tricou pe care scria „Ciocanul, unealta mea preferata”.

A fost un punct de inflexiune in viata lui Ciocan, care apoi s-a imprietenit aparent cu designerul roman si a participat la mai multe petreceri impreuna cu acesta, asa ajungand sa fie personaj si in diverse scandaluri mondene.

Ultimul cui in gloria lui Ciocan a fost o fotografie in care aparea alaturi de cea supranumita atunci „regina Bambooului”, despre care se stia ca este o protejata a clanului Camataru si care era iubita lui Bogdan Nita, un cunoscut traficant de droguri, aminteste Adevarul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: