Dupa doua saptamani in Primarie, Firea a obosit. Si-a luat CONCEDIU de odihna

news

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a intrat in concediu de odihna la doua saptamani de la preluarea mandatului, atributiile fiind preluate de viceprimarul Aurelian Badulescu, singurul care o poate suplini, intrucat celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, scrie News.ro.

Potrivit unor surse oficiale, primarul Gabriela Firea ar fi in concediu timp de sapte zile lucratoare, insa, desi este in vacanta, continua sa transmita comunicate de presa, pe pagina sa de Facebook, dar si prin biroul de presa al PMB.

Atributiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Badulescu, singurul care o poate suplini, intrucat celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, inainte ca primarul Gabriela Firea sa stabileasca atributiile fiecaruia.

Cei doi viceprimari ai Capitalei au fost votati joia trecuta, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Tudor Tim Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a demisionat in urma presiunii publice create de faptul ca au aparut inregistrari video compromitatoare la adresa sa, din perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: