Dupa nenumarate incidente, un restaurant McDonald’s din Tara Galilor a decis sa-si calmeze clientii cu muzica de Beethoven si Bach

life

Managerii unui restaurant McDonald’s din Wrexham, Tara Galilor satui de zurbagii, au apelat la o tactica bizara pentru a opri scandalurile care au loc intre tineri, potrivit Mirror.

Ei au hotarat sa transmita muzica de Beethoven pentru a calma oamenii dupa recentele scandaluri. Drept urmare, oricine vine la McDonald’s dupa ora 17:00 va fi intampinat cu muzica clasica. O alta masura introdusa este dezactivarea conexiunii Wi-Fi in timpul serii pentru a descuraja oamenii sa se adune inauntru si sa cauzeze probleme, potrivit The Sun.

Lantul de restaurante a testat in trecut efectele muzicii clasice in unele dintre restaurantele lor – primul dintre ele fiind Glasgow – constatand ca are un „efect calmant”.

O alta tactica folosita de McDonald’s in Tara Galilor in 2020 a fost interzicerea copiilor neinsotiti in restaurant dupa o serie de comportamente violente. Ei au fost, de asemenea, escortati afara de paznici dupa ce li s-au inmanat meniurile.

Un restaurantul din Ebbw Vale, sudul Tarii Galilor, a fost fortat sa ia masuri extreme dupa ce politia a fost chemata in mod repetat in urma scandalurilor. Tinerii nu au mai putut intra in restaurant dupa ora 17.

McDonald’s a spus ca problemele de comportament antisocial afecteaza intreaga zona, nu doar restaurantul din Ebbw Vale, si ca lucreaza cu politia locala la masuri pentru a le rezolva.

Un panou de langa usa spune: „Din cauza cresterii incidentelor de comportament antisocial in ultimele saptamani, intre orele 17:00 si 22:00, niciun grup de tineri neinsotiti de un adult nu va avea permisiunea de a sta in restaurant.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: