politica

Dupa pacostea Dragnea vine napasta Firea peste PSD. Furtuna de invective la adresa lui Marian Oprisan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat violent, luni, inaintea sedintei BPN PSD, pe vicepresedintele PSD Marian Oprisan. Ea a dezvaluit ce acuzatii a lansat Oprisan in interiorul partidului la adresa altor lideri ai PSD.

Firea a facut publice discutii de pe grupul intern de WhatsApp al liderilor partidului.

„Domnul Oprisan l-a acuzat de fapt pe domnul Stanescu ca nu stie sa scrie. Sa nu incep eu sa vorbesc de problemele gramaticale, haideti sa fim civilizati si sa pastram o limita in toate. Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stanescu pe grupul presedintilor PSD de pe WhatsApp, a spus niste minciuni, ca vrea sa faca PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, va dati seama cam ce relatii avem. Eu l-am aparat, doamna Olguta l-a aparat, domnul Buzatu l-a aparat, iar el de suparare ca am indraznit s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberatii”, a declarat Firea.

Firea a sustinut ca este o „poveste elucubranta” ca Paul Stanescu a discutat cu Costel Pandele despre amnistie si gratiere.

„Asta e poveste elucubranta. Cand am ajuns acasa seeara de la CEX l-am intrebat pe sotul meu si mi-a zis ‘Da, ne-am intalnit si Oprisan ne-a rugat sa il ajutam sa fie presedintele PSD cand inca era dl Dragnea”, a mai spus Firea.

Firea s-a declarat apoi ingrozita ca Oprisan se va ocupa de strategia politica a PSD.

„Mi-e groaza. Ma ingrozesc. Daca dupa elucubratiile spuse de dl Oprisan CEX-ul trecut, ne mai bazam sa ne faca strategia politica a partidului, eu ce sa spun? O sa citesc partea din strategie care nu ii apartine”, a mai atacat Firea.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

22 de minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

56 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago