Ea este fiica lui Ciordache, angajata la BNR. Deputatul PSD, foarte nervos: „Si copiii politicienilor trebuie sa aiba un servici undeva”

politica

Deputatul PSD Florin Iordache a reactionat extrem de iritat la adresa unui reporter Digi24 cand a fost intrebat despre cum a ajuns fiica sa, Delia Iordache, sa lucreze la la Cancelaria Bancii Nationale a Romaniei. Inainte de a ajunge la BNE, Delia Iordache a lucrat in cadrul MAE.

Iordache s-a rastit la reporterul Digi24, sustinand ca este intrebat despre „chestiuni personale”.

Reporter: Despre asta e vorba…

Florin Iordache, deputat PSD: Si sa spun… sau ce… mai ma intrebi ceva sau…?

Reporter: Da, intrebarea este cum a ajuns fiica dumneavostra sa fie angajata la o institutie a statului roman?, dumneavostra fiind un politician roman in functie, fiind deputat, daca ati avut vreo contributie in angajarea dansei acolo.

Florin Iordache, deputat PSD: Nu. Raspunsul e nu.

Reporter: Cum s-a intamplat?

Florin Iordache, deputat PSD: Si copiii politicienilor trebuie sa aiba, sa lucreze undeva. Examenele sau modul in care anumite institutii ale statului angajeaza este o chestiune transparenta.

Reporter: Ati stiut de acest gest, de a merge la Banca Nationala, v-a cerut vreun sfat?

Florin Iordache, deputat PSD: Bun, nu crezi ca e prea mult?! Chestiunea personala, pana la urma e o chestiune personala. Copilul…, nu am cum sa nu spun cu copilul meu, ar fi culmea sa spun ca nu discut, dar repet, procedura si angajarea, si copiii politicienilor trebuie sa aiba un servici undeva… Inclusiv la stat. Pai, trebuie sa aiba un servici, nu? Da, multumesc…

Reporter: Bine, multumesc domnule Iordache… Nu, dar nu inteleg de ce va suparati?

Mai mult despre: , ,

Comentarii: