externe

Echipa de campanie a lui Joe Biden angajeaza un creator de „meme”, pentru a-l ironiza pe Donald Trump pe retelele sociale. Salariul: 85.000 de dolari pe an

Intr-o lista de oferte de munca postata de echipa de campanie a lui Joe Biden se afla unul cu titlul: „manager partener, pagini de continut si meme”. In descrierea postului se spune ca persoana va construi si mentine relatii cu podcasteri, companii media digitale si pagini mari de meme, scrie Business Insider.

Paginile de meme sunt incredibil de populare online, atragand zilnic milioane de vizualizari pe site-uri de socializare precum Instagram si TikTok. In 2020, campania prezidentiala a lui Mike Bloomberg a incheiat un parteneriat cu FuckJerry, o pagina de meme de pe Instagram care avea aproape 15 milioane de urmaritori.

Nu este clar cat de mult a platit campania lui Bloomberg pentru postarile de pe pagina, dar, la vremea respectiva, a oferit o taxa fixa de 150 de dolari influencerilor din social-media cu o audienta cuprinsa intre 1.000 si 100.000 de urmaritori pentru a crea continut original.

Generatia Z gestioneaza in mare parte cele mai populare pagini de meme de pe internet. De asemenea, membrii ei sunt cei mai mari consumatori de meme-uri.

Acest lucru este esential pentru Biden, care s-a luptat sa capteze atentia alegatorilor mai tineri. In sondaje, multi alegatori tineri au declarat ca nu sunt la curent cu eforturile presedintelui de a lupta impotriva crizei climatice sau cu alte politici ale acestuia. In plus, multi dintre tinerii americani sunt nemultumiti de modul in care Biden a gestionat razboiul din Gaza.

Campania lui Biden ofera un salariu anual de pana la 85.000 de dolari pentru managerul sau de meme. O parte a responsabilitatii sale va include identificarea celor mai bune „oportunitati de implicare” – pagini cu cei mai multi adepti – cu care campania poate lucra, se arata in postare.

Postul necesita intre doi si patru ani de experienta in industria video, media sau de divertisment, experienta in domeniul media digitale si – esential – o relocare obligatorie in Wilmington, sediul de campanie al actualului presedinte.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

3 ore ago

Razbunarea Chinei. Beijingul lanseaza o ancheta antidumping privind importurile de carne de porc din UE

China a anuntat luni ca a lansat o investigatie antidumping privind importurile de carne de…

12 minute ago

Noua strategie militara a Rusiei, panicata ca vin avioanele F-16 in Ucraina. Seful armatei Ucrainei: „Timpul va juca in favoarea noastra dupa ce vor sosi noile arme”

Ucraina a declarat ca fortele rusesti isi intensifica atacurile si incearca sa castige mai mult…

28 de minute ago

UE a prelungit cu inca un an sanctiunile pentru anexarea Crimeei de catre Rusia

La 17 iunie, Consiliul UE a decis sa prelungeasca sanctiunile introduse de Uniunea Europeana ca…

28 de minute ago

„Premiera mondiala”. Parisul va testa taxiurile zburatoare in timpul Jocurilor Olimpice – Video

Taxiurile zburatoare vor fi testate deasupra Parisului in timpul Jocurilor Olimpice din 2024, a anuntat…

O oră ago