Editorial furios in Anglia: „Migrantii islamici ne vad ca pe niste GUNOAIE albe. Razboiul civil in Europa este o posibilitate reala”

externe

O cunoscuta vedeta TV din Marea Britanie, Katie Hopkins, a publicat un furios articol de opinie in cea mai citita publicatie engleza, Daily Mail, in care avertizeaza ca problemele create de imigrantii musulmani ar putea degenera in razboi civil in Europa.

„Trebuie sa spunem deschis cateva adevaruri dure. Koln este un studiu de caz in privinta unui scenariu ce are loc peste tot in Europa. Este o istorie care se repeta la Calais, de-a lungul Germaniei si al Frantei. Si in tarile africane si arabe unde agresiunile sexuale sunt o regula.

Femeile albe nu inseamna nimic pentru unii barbati musulmani si arabi. Acesta este motivul pentru care femei albe din Germania au fost violate la Koln.

Ei ne vad ca pe niste gunoaie albe. Nu mai suntem in siguranta in continuare. Imigrantii sunt o bomba cu ceas, incompatibili cu stilul de viata modern.

Primarul din Koln a dat vina pe femei. Ea spune ca femeile trebuie sa se acopere, sa pastreze distanta fata de barbati si se gandeste sa puna ceva pe capetele noastre. La fel de bine ar putea sa spuna ‘cumparati-va o burqa’.

(…) Europa a luat-o pe cont propriu si instinctele medievale ale culturii imigrantilor castiga. Poate ca ne vom uita inapoi la 2016 si vom realiza ca atunci a fost momentul in care un razboi civil in Europa a devenit o posibilitate reala. Imigrantii se vor ridica din jungla de murdarie, incitati de extremisti diabolici care au fost importati sa lupte. Iar de cealalta parte patriotii vor apara ceea ce a mai ramas din mandria lor intr-o tara pe care au iubit-o candva”, a scris Hopkins in Daily Mail.

Citeste si: Reactii de AUTOAPARARE fata de „intrusii islamici”. Cetatenii au format PATRULE in mai multe orase

Katie Hopkins a fost acuzata deseori de diverse organizatii ca este rasista. Ea a replicat ca articolele sale se bazeaza pe libertatea cuvantului si pe libertatea presei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: