El este baiatul musulman care si-a TAIAT o mana: „Am ridicat-o impotriva PROFETULUI” – VIDEO

life

Dupa ce un adolescent pakistanez si-a taiat mana in urma unei acuzatii publice de blasfemie, Iram Abbasi, reporter BBC, a mers pana in satul acestuia din provincia Punjab pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce s-a intamplat.

„De ce ar trebui sa simt durere sau sa am vreo problema in a-mi taia mana pe care am ridicat-o asupra Sfantului Profet?”

Acestea sunt cuvintele adolescentului de 15 ani care si-a taiat mana dupa ce un cleric local l-a acuzat de blasfemie, acesta fiind modul in care a simtit nevoia sa-si demonstreze iubirea pentru Profetul Mohamed.

Pe 11 ianuarie, luand parte la celebrarea nasterii Profetului, adolescentul a inteles gresit o intrebare adresata de catre imam, anume „Care din voi nu crede in invataturile Profetului? Ridicati mana!”, a ridicat mana, fiind apoi acuzat de blasfemie de catre multime. Acesta s-a intors acasa, si-a taiat mana, ca semn al iubirii pentru Profet, si i-a adus-o imam-ului pe o tava.

„Cand am ridicat mana, mi-am dat seama ca am comis o blasfemie si trebuia sa ma caiesc pentru asta”, a declarat adolescentul pentru BBC. „M-am intors acasa si am luat masina de taiat iarba, dar locul era intunecat, asa ca am folosit telefonul unchiului meu ca sa luminez mana. Am pus-o sub masina si am taiat-o dintr-o miscare.”

machine

Intrebat care a fost reactia oamenilor cand s-a intor cu mana pe tava , a spus: „Nu au spus nimic. Cativa oameni au venit si m-au dus l-a spital, inainte sa lesin.”

„Nu am simtit nicio durere cand mi-am taiat mana, de ce as simti acum vreo durere? Mana care comite o blasfemie trebuie taiata”, spune acesta, cu un zambet retinut.

Acest gest de credinta profunda l-a transformat pe tanar intr-o figura venerata, fiind privit de catre comunitate ca un erou.

community

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: