Categories: news

El este socrul lui Marian Godina. Sustinator activ al protestelor, are in spate 30 de ani de criminalistica

Politistul Marian Godina este deja o celebritate, putini stiu insa ca si socrul sau a fost politist. Mai mult decat atat, acesta este un sustinator activ al protestatarilor care ies in strada pentru justitie, fiind si el prezent la mitinguri.

Radu Dascalu, socrul lui Marian Godina, a fost sef al Serviciului Criminalistic Brasov. El a lucrat 27 de ani in criminalistica, fiind unul dintre cei mai buni specialisti din tara. In anul 2005 a fost desemant „Politistul anului in Sibiu”.

Prin urmare, nu e de mirare ca Dascalu doreste sa fie alaturi de profesionistii din justitie care sunt acum haituiti de Regimul PSD.

Dascalu si-a afisat mai multe mesaje pe pagina de Facebook: „Sustin profesionistii”, propozitie postata pe o fotografie a lui Augustin Lazar si „Sustin protestul magistratilor”, afisat pe poza sa de profil.

Radu Dascalu a participat si la protestele din Brasov, alaturi de alte mii de manifestanti, cand Regimul Dragnea a maltratat legile justitiei.

Radu Dascalu s-a implicat si in ajutorarea familiilor defavorizate, punand bazele unei fundatii.

„In 27 de ani de criminalistica, am avut posibilitatea sa traiesc intamplari dintre cele mai diverse. Am vazut copii ucisi de parinti, dar si parinti ucisi de copii, sotii ucise, torturate, electrocutate, violate de barbatii violenti, femei care au devenit ucigase pentru ca nu au mai suportat tortura, copii care au ajuns criminalii parintilor pentru a scapa de agresivitatea lor, copii, femei sau parinti batrani care in miezul iernii fugeau din casa pentru a scapa de bataie si dormeau prin suri sau grajduri. Imagini triste desprinse din realitatea Romaniei Secolului XXI, in care comportamentele barbare caracteristice Evului Mediu sunt inca prezente. O tara cu o educatie precara, cu comunitati sarace, fara norme morale, lipsita de modele si de perspective”, relata Radu Dascalu pe pagina sa de Facebook.

Nascut in data de 15 martie 1966 in Vatra Dornei, judetul Suceava, Radu Dascalu a devenit, de-a lungul timpului, unul dintre cei mai apreciati specialisti in criminalistica. Datorita rezultatelor sale, el a fost numit seful Serviciului Criminalistic Sibiu, unde a stat doi ani, apoi a condus Serviciul Criminalistic Brasov.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

23 de minute ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

23 de minute ago

Orasul bulgar de la Marea Neagra care l-a impresionat pe Macron: „Este printre destinatiile europene de top”

Orasul bulgar Varna (de la Marea Neagra) se numara printre destinatiile europene de top pe…

32 de minute ago

Rares Bogdan: „Cand o sa am eu parul lung, atunci o sa castige PSD-istii la Iasi”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan exclude posibilitatea ca PSD sa castige Consiliul Judetean Iasi, detinut in…

45 de minute ago

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

2 ore ago