Elena Udrea, reactie rapida dupa ce Sova a fost SALVAT: „O mizerie politica”

politica

„Echipa de comunicare” a Elenei Udrea a postat un mesaj pe Facebook la scurt timp dupa ce Senatul l-a salvat pe Dan Sova, sustinand ca un vot similar a avut loc in cazul Elenei Udrea, insa aceasta a ajuns in arest.

„Socant! Senatul a decis ca Dan Sova nu poate fi arestat preventiv pentru ca nu s-au indeplinit conditiile din statutul parlamentarilor: nu au votat jumatate plus unu din numarul senatorilor pentru incuviintarea cererii DNA. Au votat 79 de senatori din 85 cati era nevoie pentru o majoritate calificata.

Reamintim faptul ca Elena Udrea este in arest in dosarul ‘Gala Bute’ desi Camera Deputatilor a facut acelasi lucru ca in cazul lui Dan Sova: au fost doar 170 de voturi in favoarea arestarii din necesarul de 199 pentru o majoritate calificata invocata acum. Avocatii au invocat atunci aceasta situatie, dar s-a trecut foarte usor pentru ca era vorba de ‘dusmanul poporului’.

Sunt doua variante: fie lui Sova i se aplica acelasi tratament ca si Elenei Udrea, fie am asistat la un urias abuz al conducatorilor Camerei Deputatilor, in frunte cu Valeriu Zgonea, si a celor din Justitie in cazul fostului ministru al Dezvoltarii. In oricare dintre situatii, avem de-a face cu o mizerie politica”, este reactia Elenei Udrea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: