Elevul de 17 ani, lectie usturatoare pentru Dancila. Ea s-a plans de comportamentul celor din Targu-Mures: „Au venit cu coroane, este inadmisibil!”

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, in cadrul unei intalniri electorale a PSD la Reghin, ca protestatarii de la Targu-Mures i-au aruncat vorbe urate si au venit cu coroane. „Cata inversunare, scandal si cate lucruri urate au putut sa spuna. Au venit cu coroane, este inadmisibil!”, s-a plans Dancila. Alin Popoviciu, elevul de 17 ani acuzat ca a organizat protestul, are o replica usturatoare pentru Dancila.

„Am fost azi la spital (la Targu Mures, n.r.) si ma uitam cu cata inversunare, scandal si cate lucruri urate au putut sa spuna. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Si fac acest lucru pentru ca nu au argumente, nu au cu ce sa vina in fata dumneavoastra. Nu pot sa spuna: am venit in fata oamenilor cu acest proiect de tara. Nu au un proiect de tara. Singurul lor proiect de tara este bazat pe ura, dezbinare, pe jigniri. Si spun acest lucru pentru ca-l cunosc foarte bine”, a spus ea.

Dancila s-a mai plans ca a fost premierul „cel mai jignit si mai controversat”.

„Cred ca nu a fost prim-ministru al Romaniei care sa fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred ca isi doreau ca in fiecare zi sa plec acasa. Si sa stiti ca nu a fost usor. De multe ori am stat si m-am gandit: oare e normal ceea ce se intampla? Dar, va rog sa ma credeti, niciodata nu m-am gandit sa fac un pas inapoi, pentru ca m-am gandit ca in spatele meu sunt milioanele de cetateni romani care asteapta altceva de la Guvernul Romaniei, sunt miile de primari care asteapta sa-si puna in aplicare programul local pentru comunitatile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranta pentru aceasta tara. Sunteti dumneavoastra, care ati crezut in noi si nu avem voie sa va dezamagim”, a mai sustinut Viorica Dancila.

Alin Popoviciu, elevul de 17 ani care a fost acuzat de seful Jandarmeriei Mures ca a organizat protestul din fata spitalului, are o replica usturatoare pentru Dancila.

„Dupa ce ne-a vizitat la Tirgu-Mures unde a fost primita exact asa cum merita, Dancila ne-a catalogat drept fiind persoane fara perspective si fara idei, dornice de dezbinare.

Stimata doamna, va anunt ca stiu ce vreau de la viata si am cateva obiective foarte bine fixate in gand! Credeti-ma ca la cei 17 ani ai mei, ma uit in urma cu gandul impacat ca am tras un semnal de alarma foarte clar la Tirgu-Mures alaturi de restul muresenilor care va asteptau.

Exact cum ma vedeti in fotografia de mai jos, exact asa am si acum zambetul pe buze ca la varsta de 17 ani am reusit lucruri pe care altii nu le-au reusit intr-o viata!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

Alin Popoviciu este elev la Colegiul Unirea din Targu-Mures. Este un elev chiar foarte bun, el participand recent la faza nationala a unei competitii de geografie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: