politica

„Eliberati Romania! S-au cocotat in varful statului infractorii”. Klaus Iohannis, indemn la lupta din Piata Victoriei. Marele miting al PNL – Video

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la mitingul PNL din Bucuresti, s-a declarat convins ca acest partid va castiga alegerile europarlamentare, adaugand ca PSD „nu conteaza” in Europa.

„In Europa nu conteaza PSD, fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic. Au venit PSD-istii la guvernare cu promisiuni. PSD a facut mari promisiuni, ne-a promis marea cu sarea. Acum, cand deja mandatul lor se apropie de sfarsit – si sper ca sfarsitul va veni foarte repede – putem sa vedem ce s-a intamplat. Si ii intreb eu pe PSD-isti: unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrazile promise? Zero! Unde e bunastarea promisa romanilor? Zero! Aa, ma scuzati. La ei. Acolo da. Ei au inceput sa isi rezolve problemele. Si de la bun inceput – si va amintesc ca in aceasta piata ati demonstrat, am demonstrat, impotriva ordonantei 13 – PSD de la inceput a fost interesat doar de oamenii lor. PSD a venit la guvernare nu sa rezolve problemele romanilor. PSD nu este interesat de romani si Romania. PSD-ul este interesat sa ii fie bine lui Dragnea”, a spus Iohannis, in Piata Victoriei.

Presedintele a apreciat ca singurul obiectiv al guvernarii PSD din ultimii doi ani si jumatate a fost „sa ingenuncheze justitia romaneasca”, dar ca pierderea independentei in acest domeniu, va afecta si economia tarii.

„Pe PSD-isti nu ii intereseaza romanii, nu ii intereseaza Romania. Insa ceva – trebuie sa recunoastem- ii intereseaza. Si la asta lucreaza de doi ani si jumatate. Ei vor sa ingenuncheze justitia romaneasca. Pentru asta au lucrat, si numai pentru asta, doi ani jumatate. Or, dragii mei, asa nu se poate. Stiti care este problema imensa? Odata ce pierdem independenta justitiei, pierdem tot. Pierdem economia, pierdem bunastarea romanilor si pana la urma, prin politica PSD, ajungem in catastrofa. Si cineva, la sfarsit, va plati nota de plata. Nu ei. Sa nu va imaginati ca vor plati ei. Pentru toate aceste lucruri vor plati romanii. (…) Noi toti vom plati pentru aceasta guvernare PSD-ista esuata. S-au cocotat in varful statului infractorii, nu ca sa rezolve problemele Romaniei, nu ca sa ii ajute pe romani. Ca sa se ajute ei pe ei. Rusine!”, a adaugat el.

Totodata, seful statului i-a indemnat pe romani sa participe la referendum.

„Dati un raspuns ferm, clar, puternic, acestei guvernari PSD-iste esuate. Eliberati Romania! Va astept pe toti la vot, pe 26 mai. Pentru Romania, pentru viitorul Romaniei, la vot!”, a fost indemnul lui Iohannis.

El a apreciat ca PNL are „cea mai tare echipa, cu cei mai buni candidati”.

„Cea mai tare echipa, cu cei mai buni candidati! Si stiti ce, eu personal sunt convins ca ei vor castiga alegerile, impreuna cu voi! (…) Pentru ca sa fim bine reprezentati in Europa avem nevoie de aceasta echipa puternica, care va castiga europarlamentarele”, a precizat presedintele.

Iohannis a mentionat ca summit-ul de la Sibiu, la care au fost prezenti toti liderii europeni, a reprezentat „un mare succes”.

„Sa va spun, dragii mei, ce am invatat eu acolo, la summit-ul care s-a desfasurat in inima Romaniei. Au venit toti. Si am inteles atunci ca pentru ei, pentru toata Europa, Romania conteaza, romanii conteaza. Pentru Europa romanii conteaza. Sa fi vazut fetele participantilor! Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, doamna cancelar Angela Merkel, presedintele Tusk – sa le fi vazut fetele pline de bucurie cand romanii i-au salutat!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei…

2 ore ago

Ciolacu, o noua balba. A spus la Constanta „onorata instanta” in loc de „onorata asistenta”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a comis o noua gafa, miercuri, in timp ce participa la…

3 minute ago

Fostul sef al Politiei Costinesti a refuzat sa fie testat dupa ce a fost prins conducand „imprudent” prin Mangalia. S-a ales cu dosar penal

Fostul sef al Politiei Costinesti a fost prins in trafic, marti, in timp ce conducea…

30 de minute ago

SUA vor o forta multinationala cu participarea statelor arabe in Gaza. Trei state arabe au anuntat ca sunt dispuse sa trimita trupe

Administratia Biden incurajeaza statele arabe sa se alature unei forte de mentinere a pacii care…

35 de minute ago

O tanara supradotata din Statele Unite, care a intrat la facultate la 10 ani, si-a luat doctoratul in medicina la 17 ani

Participarea lui Dorothy Jean Tillman II la festivitatea de absolvire a Universitatii de Stat din…

2 ore ago

Carabinierii italieni au descoperit o retea de traficanti italo-albaneza, care se pregatea sa transporta droguri cu submarinul prin Marea Adriatica – VIDEO

Carabinierii Departamentului de Investigatii al Comandamentului Provincial Torino au arestat mai multi membri ai unei…

O oră ago