Emanuel Ungureanu a aterizat pe lista USR PLUS Buzau dupa ce a fost marginalizat la Cluj: „Am venit cu entuziasm si energie buna sa sprijin sistemul sanitar din Buzau”

politica

Alianta USR PLUS Buzau si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, lista la Camera Deputatilor fiind deschisa de Emanuel Ungureanu si cea de la Senat, de Mihai Razvan Moraru. Ungureanu a candidat initial pe liste USR PLUS Cluj, insa acolo a prins un loc neeligibil.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, Alianta USR PLUS Buzau a finalizat, vineri, listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Urmatorii pe lista la Camera Deputatilor sunt Denisa Coban, Marius Suditu, Daniela Badea, Lacramioara Minciuna, Corneliu Baldovin, Adriana Susma, iar la Senat Liliana Serbanica, Ramona Fatu.

„Decizia filialelor USR si PLUS Buzau de a-l invita pe Emanuel sa deschida lista candidatilor din judet alaturi de Mihai Moraru arata hotararea noastra de a propune buzoienilor o lista credibila care sa confirme asumarea pentru o altfel de politica. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputati din actuala legislatura si trebuie sa continue munca din Parlamentul Romaniei. In calitate de deputat a efectuat vizite neanuntate in peste 80 de spitale din tara in ultimii ani, constatand si denuntand public situatia precara a sistemului sanitar. O situatie pe care o regasim si in judetul Buzau, unde avem spitale total nepregatite pentru a oferi servicii medicale de calitate sau pentru a oferi asistenta medicala de calitate pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 sau care au alte afectiuni”, a declarat Irinel Carstea, presedintele USR Buzau, citat in comunicat.

Emanuel Ungureanu este vicepresedinte al Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor.

„Ma onoreaza increderea si sustinerea colegilor mei din Alianta USR PLUS Buzau care ma sprijina sa reprezint comunitatea buzoienilor in urmatorii patru ani in Camera Deputatilor. Sunt convins ca voi lucra alaturi de colegii mei din USR PLUS Buzau ca o echipa puternica si vom convinge buzoienii ca noi intelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor si de a-i reprezenta cu cinste si demnitate. Am venit cu entuziasm si energie buna sa sprijin sistemul sanitar din Buzau, sa ofer solutii pentru tinerii care vor sa gaseasca un trai decent in acest judet si sa lupt impreuna cu oamenii de buna-credinta din Buzau impotriva coruptiei din administratia publica locala”, a declarat Emanuel Ungureanu, potrivit sursei citate.

Presedintele PLUS Buzau, Mihai Razvan Moraru, este antreprenor de 11 ani in domeniul agricol. USR PLUS Buzau arata ca Moraru a fost implicat in mai multe proiecte sociale destinate copiilor defavorizati, pentru a facilita si sustine accesul acestora la sistemul educational, primind in 2019 recunoasterea activitatii prin „Premiul pentru sustinerea Filantropiei”, la Gala „Oameni pentru Oameni”.

„In 11 ani de antreprenoriat m-am lovit de foarte multe ori de legi neadaptate nivelului de dezvoltare al societatii, de vidul legislativ sau de o supralegiferare. Proiectele pe care mi le asum si pe care le voi propune in Parlament sunt axate pe axe principale: masurile antisaracie, sustinerea antreprenoriatului si a IMM-urilor mici si medii, dezvoltarea agriculturii si sustinerea mediului rural, educatie si sprijinirea copiilor defavorizati, dezvoltarea zonei turistice a judetului Buzau, pentru a avea obiective incluse in lista zonelor de interes national. Le multumesc colegilor pentru increderea acordata si ii asigur pe buzoieni de toata implicarea echipei USR PLUS pentru ne construi o comunitate puternica”, a declarat Moraru Mihai Razvan.

USR PLUS Buzau arata ca isi va prezenta programul propus si asumat pentru alegerile parlamentare, initiativele legislative asumate de candidati, dar si masurile programului de guvernare al Aliantei.

Mai mult despre:

Comentarii: