Esec jenant al PSD. Tutuianu nu a reusit sa stranga nici jumatate din numarul de manifestanti propus, insa i-a mintit pe acestia ca „suntem mai multi” – Video

politica

Mitingul PSD organizat la Targoviste este departe de amploarea pe care liderii locali o anuntasera. Ei au declarat ca „crem sa aducem 10.000 de persoane”, insa au fost prezente in jur de 5.000.

La miting au sustinut cuvantari Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, noul ministru al fondurilor europene, Rovana Plumb, precum si fostul ministru de externe Titus Corlatean.

„Am spus ca vom fi 10.000, suntem mai multi. Am venit sa spunem tuturor ca democratia nu se negociaza”, a declarat Tutuianu de pe scena. Insa, numarul participantilor a fost in jur de 5.000, anunta mai multe televiziuni si publicatii.

Manifestantii au adusi in grupuri, din toate comunele judetului. Ei aveau pancarte cu mesaje de sustinere, dar si steaguri tricolore si cu sigla PSD, precum si vuvuzele pe care unii dintre ei le-au folosit inclusiv in timpul discursurilor mobilizatoare ale liderilor social-democrati. Oamenii scandeaza „PSD” si flutura steagurile.

Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: „Sunt TSD-ist, nu comunist!”, „Votul meu conteaza”, „Ne dorim o Romanie normala”, „Protest elegant/Presedinte ezitant”.

miting
Foto: Adevarul

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: