„Este in VIATA!”. VIDEO din Italia, momentul extraordinar cand o fetita de 10 ani este salvata dupa 17 ore sub daramaturi

externe

Acesta este momentul dramatic in care o fetita de 10 ani a fost scoasa de sub daramaturi dupa ce a fost captiva 17 ore in urma cutremurului din Italia.

Copilul a fost eliberat de catre echipele de salvare care au strigat: “Este in viata!”, in timp ce o scoteau de sub ruinele unei cladiri din devastatul oras Pescara del Tronto.

Filmarile arata doar piciorusele acoperite de moloz ale copilei in timp ce echipele de salvare incearca in mod disperat sa o elibereze de sub daramaturi.

Un membru al echipei de salvare a fost auzit spunand: “Se aude ceva aici, dedesubt. Liniste, liniste.” Apoi s-a grabit sa o elibereze, spunand: “Haide Giulia, haide, Giulia… Ai grija la cap.” Strigate de bucurie au tasnit cand a fost eliberata.

A fost un scurt moment de bucurie intr-o zi in care cel putin 247 de oameni au fost ucisi in regiune in urma cutremurului cu magnitudinea de 6.2 grade pe scara Richter de la ora 3:30 AM de ieri.

Fetita a petrecut aproximativ 17 ore captiva intre ruinele unei cladiri din ceea ce a fost odata un sat pitoresc. In mod neasteptat, copilul nu pare a fi suferit rani majore.

Danilo Dionisi, un pompier din Ascoli Piceno, a declarat dupa salvarea copilului: “Fetita in varsat de 10 ani a fost scoasa de sub daramaturi, iar acum este transportata la spital, acestea sunt vestile bune. In ceea ce priveste situatia generala, imaginile vorbesc de la sine, puteti vedea cum arata orasul.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: