„Este inconstienta curata”. Pe cine vrea Dancila sa puna ministru de Interne, reactia unei senatoare USR

politica

Senatoarea USR Florina Presada se rata ingrozita de posibilitatea ca senatorul PSD Nicolae Moga sa ajunga ministru de Interne, in locul lui Carmen Dan. Ea spune ca acesta a creat „haos” in Senat.

„Senatorul Moga il inlocuieste pe domnul Manda dupa ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Va spun cum sunt sedintele de plen cu dl Moga prezidandu-le: haos! Desi a fost presedintele Comisiei de Regulament din Senat, dl Moga nu stapaneste deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile in plenul Senatului in ultima luna pentru ca domnul Moga nu citeste corect ordinea de zi, pentru ca nu stie ce sa supuna la vot sau cand si cui sa dea cuvantul.

Este inconstienta curata sa dai acest portofoliu dlui Moga. Dar, pe de alta parte, cand am vazut noi ultima data ca PSD isi numeste ministrii pe criterii de competenta?

Aici a ajuns acest partid, care nu e, in acest moment, decat un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, sa profite de resursele publice. Sa guverneze cu integritate si competenta in interesul romanilor nu mai e de mult obiectivul PSD”, a scris Presada pe Facebook.

Carmen Dan a confirmat, luni, ca Nicolae Moga uemeaza sa-i ia locul in fruntea Ministerului de Interne.

„Nu stiu daca s-a decis intr-un mod cert, dar i-as ura succes colegului meu, senatorul Moga”, a spus Dan.

Nicolae Moga a facut parte din Gruparea Mazare din Constanta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: