Este posibil sa porti pantaloni scurti pentru barbati la birou? (P)

life

Vara este perioada cea mai asteptata din an, dar uneori temperaturile ajung cu adevarat ridicate, ceea ce face ca hainele pe care le alegi sa fie cat mai usoare si racoroase. Prin urmare, in zilele atat de caniculare, iti este permis sa porti pantaloni scurti pentru barbati la serviciu? Nu va fi o mare greseala vestimentara daca vei alege sa te imbraci asa?

Multi barbati se confrunta cu aceasta dilema in zilele calde de vara, de aceea, in continuare, vei afla raspunsul la aceste intrebari, pentru a stii ce trebuie sa faci in curand.

Ce spun regulile? Poti purta pantaloni scurti la birou?

Din pacate, daca lucrezi in institutii serioase, cum ar fi o banca sau un birou, nu ai cum sa apari in pantaloni scurti la serviciu. Si asta indiferent daca lucrezi direct cu clientul sau esti un angajat care nu are contact decat cu colegii in fiecare zi si nu serveste clientii, ci isi indeplineste sarcinile in confortul biroului sau.

Nu conteaza daca esti casier de banca sau specialist IT. Reglementarile majoritatii institutiilor bancare arata clar ca trebuie sa apari la serviciu intr-un cod vestimentar adecvat, cel mai adesea in cazul barbatilor este vorba de un costum sau chiar de o camasa si pantaloni chino. In cazul femeilor, insa, un costum sau o fusta creion si o camasa eleganta, oficiala, este ceea ce trebuie sa reprezinte tinuta zilnica. Adesea, femeilor din banci li se cere, de exemplu, sa poarte o cravata sau o esarfa legata la gat.

Ce este permis sa porti vara intr-un birou?

Totul depinde si daca angajatorul tau iti impune un anumit cod vestimentar sau iti cere doar sa mentii anumite standarde in imbracamintea ta si iti este permis sa porti pantaloni scurti de pe Bolf.ro. De asemenea, atunci cand lucrezi intr-un birou, nu-ti poti permite pantaloni scurti si un tricou, Dar, atata timp cat este vorba despre un tricou simplu de vara, fara imprimeuri, care poate fi acceptat, pantalonii pentru lucru intr-o astfel de institutie trebuie sa fie lungi, chiar daca nu neaparat pantaloni chino sau pantaloni de costum si, de multe ori, barbatii opteaza pentru blugi clasici.

Un oficial in pantaloni scurti ar putea parea frivol si incompetent. In institutiile serioase si pretentioase, merita sa mentii anumite standarde si sa te imbraci asa cum prevede codul vestimentar, motiv pentru care pantalonii scurti pentru serviciu nu sunt cea mai buna idee.

Pantaloni scurti la birou – cum ramane cu codul vestimentar?

Te intrebi ce se intampla daca lucrezi, dar nu este o banca, un birou sau o alta institutie serioasa? Trebuie sa urmezi vreun cod vestimentar in astfel de locuri? Trebuie sa vii si tu la munca in pantaloni lungi pe vreme calda? Ce spune legea muncii despre asta? Ar trebui doar barbatii sau si femeile sa poarte pantaloni lungi la birou? Sunt fustele scurte purtate de femei tratate la fel ca si pantalonii scurti?

Aici, problema depinde de ce standarde sunt adoptate intr-o anumita companie. Legea nu defineste in niciun fel alegerea hainelor pentru angajati pe vremea calda din jurul lunii iulie sau august.

Cum sa afli ce sa te imbraci la serviciu? Cel mai simplu este sa te uiti la hainele sefului sau managerului tau direct, iar daca acesti oameni se imbraca foarte oficial la birou, merita sa pastrezi anumite standarde si sa te imbraci si tu elegant. Daca, pe de alta parte, poti vedea clar ca superiorii tai o iau usor si nu exista o atmosfera prea rigida in companie, atunci iti poti permite in siguranta pantaloni scurti la birou.

Mai mult despre:

Comentarii: