„Este strigator la cer”. Revolta in ANAF dupa ce Darius Valcov si-a impus iubita in fruntea Fiscului

news

Numirea Mihaelei Triculescu in fruntea ANAF a produs revolta printre functionarii institutiei. Un director din cadrul ANAF declara ca „niciodata nivelul nu a fost atat de jos”.

“Este strigator la cer ce se intampla! Sa pui tu la conducerea ANAF , una care in viata ei nu a condus pe nimeni, sa te joci cu un astfel de sistem! Nu o recomanda nimic, este un contraexemplu pt toti tinerii de azi care isi iau cariera in serios si treapta cu treapta… astazi se poate sa te puna fara orice fel de competenta, doar pe prietenii, fie cu Valcov , fie cu Teodorovici! Ce aratam oamenilor? Ca se poate fara sa fii demonstrat vreodata vreo competenta, ca poti fii in fruntea oricarei institutii! E trist! Niciodata nivelul nu a fost atat de jos! Toata conducerea ANAF e una formata absolut din amatori foarte prost pregatiti profesional! Trist!”, a declarat directorul din ANAF pentru psnews.ro. Acesta nu a dorit sa isi dezvaluie identitatea.

Mai multe surse din cadrul partidului de guvernamant au declarat ca Triculescu a fost impusa la sefia ANAF de catre Darius Valcov, care ar avea o relatie foarte apropiata cu aceasta. De altfel, cei doi ar fi fost imoreuna de Revelion la Sinaia, alaturi de cuplul Dragnea-Irina.

Triculescu a fost promovata la sefia ANAF direct din finctioa de contabila a primariei comunei Carcea, arata o ancheta publicata de recorder.ro. Anterior, ea a picat de cinci ori examenul de angajare la ANAF.

Mai mult despre: ,

Comentarii: