„Eu nu ma sperii, nu ma las impresionat de minciuni”. Lazar, mesaj hotarat catre Tudorel Toader si Antena 3

news

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, intr-un interviu pentru Dici24 ca nu se lasa impresionat de minciunile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ale politicienilor si ale televiziunilor in ce priveste activitatea sa.

Intrebat ce va face dupa ce, in primavara in va expira mandatul in fruntea Ministerului Public, in conditiile in care este vanat de politicieni si televiziuni, Lazar a declarat ca nu este „speriat” de atacuri.

„De cate ori tara a avut nevoie de mine, eu am fost prezent. Cand tara nu mai are nevoie de mnine voi vedea ce decizii voi lua. Eu nu ma sperii, am o anumita experienta in ce fac. Daca cineva vine cu un sirag de calomnii, procurorul general se sperie dintr-atata. Eu o sa-mi fac datoria asa cum se prevede in Constitutie. Noi, Ministerul Public trebuie sa aparam ordinea de drept. Noi daca am jurat asta nu ne putem lasa impresionati de unii care spun minciuni despre noi.

O reforma legislativa trebuie sa intruneasca dorintele oamenilor, de mai bine, nu dorintele unora care au interese personale”, a declarat Lazar la Digi24.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: