Europarlamentar PSD disident s-a dus sa ii confrunte pe liderii partidului in sediul central: „Liviu Dragnea este un exponat al statului paralel”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan s-a dus, luni, la sediul central al PSD pentru a aduce documente ca este membru de partid, dupa ce PSD Iasi a zis ca acesta nu mai face parte din organizatia judeteana si ca a fost exclus de multa vreme. „Este foarte periculos ca liderul partidului, cel care doreste sa fie premier, sa arunce minciuni fara dovada, fara probe, iar altii sa le rostogoleasca”, a precizat Ivan.

„Mi se pare periculos ca liderul partidului de guvernamant sa arunce astfel de minciuni in spatiul public, fara nicio dovada, fara nicio proba. Alti lideri de partid sa rostogoleasca aceasta minciuna. Eu am venit cu documente, absolut toate documentele care sa ateste ca un membru PSD este membru de partid cu acte in regula. (…) Eu cred ca dupa 14 ani de politica doar in PSD, fara sa vin din alte partide politice, cred ca am castigat acest drept de a spune si cand lucrurile nu merg bine in partid. Le dau eu toate documentele, ca pare-se ca ei nu le gasesc”, a spus Catalin Ivan, in fata sediului PSD.

Screen Shot 2017-11-27 at 11.07.11

„Exista un stat paralel evident, iar Liviu Dragnea face parte din acest stat paralel, este un exponat al statului paralel”, a adaugat Catalin Ivan.

„Sunt multi lideri in partid care se tem ca PSD-ul sa nu aiba soarta PNTCD. Liviu Dragnea sacrifica PSD pentru a se mentine in libertatea”, a mai spus europarlamentarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: