Exasperat de cat timp a stat blocat in trafic, un jurnalist Pro TV s-a dus peste Firea sa ceara explicatii. Firea mai avea putin si dadea vina pe Dragnea

news

Jurnalistul Vitalie Cojocari  de la Pro TV i-a cerut explicatii Gabrielei Firea, luni, dupa ce a reusit performanta de a parcurge cu masina 500 de metri in jumatate de ora. Cum era de asteptat, Firea nu isi asuma nicio vina, de si a promis in campania electoaral ca va face „revolutie” in trafic.

„In aceasta dimineata am facut 500 m in jumatate de ora. Inca o data, 500 m in jumatate de ora!!! A fost ceva ce nu am inteles. Cum? De ce? De ce am stat atat de mult in trafic? Nimic nu misca. Bulevardul Timisoara era o parcare uriasa. Iti puteai abandona masina si plecai de la disperarea care te apuca…

Daca orasul este un organism viu, iar traficul sange, orasul acesta o sa faca un stop cardiac in curand. Simptomele au inceput sa apara. Din cand in cand, pe alocuri, se fac astfel de dopuri cand nimic nu mai circula.

Ajung la primarie, iar primarul Gabriela Firea spune ca stie de problema si explica de ce se aglomereaza orasul: ‘Sunt prea multe masini, vin rablele Europei in Bucuresti. 100 de mii de masini inmatriculate in plus numai in 2017. In plus, vin foarte multi romani din afara capitalei la cumparaturile de sarbatori'”, a relatat Cojocari pe pagina sa de Facebook.

Decizia eliminarii timbrului de mediu, care a facut posibil ca „rablele Europei sa vina in Bucuresti”, a fost luata si promovata, in campania electorala, de catre Liviu Dragnea si PSD, fiind inclusa in celebrul pachet de anulare a peste 100 de taxe.  Reamintim ca Gabriela Firea este vicepresedinte PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: