EXCLUSIV. Directoarea din MS retinuta de DNA pentru mita este SOTIA fostului AVOCAT al Poporului

news

Mihaela Udrea, directoarea din Ministerul Sanatatii, retinuta vineri dimineata de DNA pentru luare de mita, este sotia lui Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, vineri dimineata procurorii au retinut-o pentru 24 de ore pe Mihaela Ela Udrea, director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sanatatii, pentru sase infractiuni de luare de mita, din care doua in forma continuata.

Anchetatorii spun ca in perioada 16 aprilie – 27 august Mihaela Udrea a primit in biroul sau din Ministerul Sanatatii, de la sase persoane, sume de bani si produse cosmetice, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

Joi, procurorii au organizat un flagrant, asupra directoarei fiind gasita suma de 2.000 de lei, iar in biroul acesteia au fost descoperite, la perchezitii, mai multe plicuri in care erau aproximativ 4.000 de lei si mai multe produse cosmetice.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, vineri seara, propunerea facuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si au dispus arestarea preventiva a Mihaelei Ela Udrea pentru 30 de zile.

Udrea este sotia lui Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului in perioada 2011-2012.

gheorghe_iancu

Acest aspect reiese si din declaratia de avere a Mihaelei Udrea.

iancu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: