Exclusiv. Milionarul Sorin Paul Stanescu se lauda in cercul lui de afaceri ca el a facilitat intalnirea dintre Dragnea si Trump

news

Surse din cercul de afaceri al lui Sorin Paul Stanescu, nasul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea, au declarat pentru aktual24.ro ca acesta se lauda in fata partenerilor sai ca el este cel care a facilitat celebra intalnire dintre Liviu Dragnea si Donald Trump.

Unul dintre oamenii de afaceri care intra deseori in contact cu Stanescu a declarat pentru aktual24.ro ca milionarul a mentionat in mai multe randuri ca el a facilitat intalnirea dintre Liviu Dragnea si Donald Trump. Stanescu a facut aceste afirmatii in cursul unor sindrofii organizate la Singureni.

Intr-o ancheta publicata de CRJI se mentioneaza ca Sorin Paul Stanescu a fost implicat apoi in organizarea unei partide de vanatoare la Giurgiu pentru fiul lui Donald Trump.

„Sorin Paul Stanescu impreuna cu fiica sa, Alexandra Cristina Rosu, patroneaza firma Danubius Hunters. Site-ul cu numele companiei (danubiushunters.com) a fost inregistrat de un anume Adrian Codreanu, care lucreaza la departamentul IT al firmei Farmavet, societate aflata in portofoliul familiei Stanescu. De pe site aflam ca detine un domeniu privat de vanatoare in localitatea Singureni, din judetul Giurgiu, care se intinde pana in localitatea Calugareni. ‘Vanatoarea in Romania poate fi organizata la cerere pentru vanatori autorizati sau membri ai cluburilor de vanatoare din intreaga lume in conformitate cu legea romana’, se mentioneaza pe site. Pe 5 mai 2017, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, anunta intr-o conferinta de presa ca Donald Trump jr., fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump, vaneaza pe un fond privat din localitea Singureni”, se afirma in ancheta jurnalistilor de la CRJI.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: