EXCLUSIV. Munca grea a unui senator PSD: COPY-PASTE masiv de pe internet

news

Senatorul PSD de Teleorman Nicolae Mohanu a avut, miercuri, o declaratie politica in Parlament al carei text a fost luat cu copy-paste din doua stiri de presa de pe internet. Si alte declaratii din trecut au fost copiate cuvant cu cuvant tot de pe internet.

Declaratia lui Mohanu se refera la „Ziua mondiala pentru combaterea desertificarii si a secetei”. Fiecare pasaj din declaratia sa a fost luat cu copy-paste de pe internet. Pentru a nu bate foarte tare la ochi, ordinea pasajelor a fost schimbata.

MohanuNicolae

De asemenea, senatorul a copiat din doua surse pentru a nu fi prins: o documentare Agerpres din 2014 si un text de pe  meteo.md din 2009.

Declaratie Nicolae Mohanu (sursa)

plagiat mohanu

Text Agerpres (sursa)

agerpres

Declaratie Nicolae Mohanu

plagiat mohanu 2

Text meteo.md (sursa)

meteo md

Declaratie Nicolae Mohanu

plagiat mohanu 3

Text Agerpres

agerpres 2

Mohanu nu este la primul copy-paste. Intr-o alta declaratie parlamentara, facuta pe 25 martie 2015, despre „Ziua mondiala a apei”, senatorul PSD a copiat din nou dintr-o documentare Agerpres.

Declaratie Nicolae Mohanu (sursa)

plagiat apa mohanu

Text Agerpres, preluat pe mihailovici.ro (sursa)

apa

Potrivit CV-ului  de pe pagina Senatului, Nicolae Mohanu a fost profesor  inainte de a intra in politica. In acest mandat, Mohanu a avut 16 declaratii politice in Parlament, majoritatea despre diferite aniversari mondiale, si acestea copiate. Vezi aici declaratia „Ziua internationala de lupta impotriva cancerului” si aici de unde a luat cu copy-paste.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: