„Exista o nemultumire profunda in PSD si UNPR fata de Ponta”. Cand este motiunea de cenzura

politica

PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil saptamana viitoare, iar dezbaterea peste inca o saptamana, a spus, marti, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

„Depunerea va fi pe cinci, cel mai probabil Birourile Permanente reunite, care trebuie sa decida calendarul motiunii de cenzura se vor intruni luni, pe opt iunie si atunci o sa stim cu precizie cand se va citi si cand se va dezbate si vota (…). Cel mai probabil, citirea se va face in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil miercuri, iar dezbaterea si votul motiunii, saptamana cealalta”, a detaliat, la RFI, liderul liberal.

Orban a sustinut ca „exista o deschidere la nivelul parlamentarilor, in special in discutii individuale, iar in PSD si in UNPR in mod evident exista o stare de nemultumire profunda fata de Victor Ponta si fata de modul in care functioneaza guvernul”, dar nu stie daca aceasta nemultumire „se va contabiliza” si in voturi pentru motiunea de cenzura.

Orban a afirmat ca motiunea de cenzura ar putea avea si alte subiecte pe langa cel anuntat, al votului prin corespondenta, initiatorii fiind deschisi negocierilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: