Explicatie stupefianta a unui deputat in cazul sinuciderii liberalului Alin Cucui: „Sunt si asteniile astea de primavara si pe multi ii ataca asa, prin surprindere. Cred ca si dvs. aveti insomnii”

politica

Deputatul PNL Cornel Olar a declarat miercuri, dupa ce vicepresedintele CJ Alba Alin Cucui a fost gasit spanzurat, ca gestul acestuia l-a afectat si sustine ca ar fi avut o cadere psihica si „nu s-a putut stapani”. Deputatul mai afirma ca o cauza ar putea sa fie si asteniile de primavara.

„Un gest surprinzator. Chiar m-a afectat si ma afecteaza”, a spus Cornel Olar.

De asemenea, deputatul sustine ca acesta ar fi putut avea o cadere psihica.

”Eu zic ca o cadere psihica, nu s-a putut stapani. Sunt si asteniile astea de primavara si pe multi ii ataca asa, prin surprindere. Cred ca si dumneavostra aveti insomnii, insa trebuie sa treci peste toate”, a continuat acesta, citat de news.ro.

El a mai explicat fapptul ca nu crede ca gestul lui vicepresedintelui CJ Alba a venit ca urmare a unor presiuni politice, problemelor din familie sau pentru ca a intrat in unele afaceri.

”Era un om chiar cu relatii de prietenie si colaborare, decat de a-l vedea pe el sa intre in anumite afaceri. (…) Un vicepresedinte la nivel de judet e o functie destul de importanta, numai ca, eu am fost ordonator principal de credite, iar el nu era ordonator principal de credite. Nu cred ca avea acces la anumite semnaturi in anumite proiecte sau in anumite investitii”, a mai spus Olar.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Alin Cucui, a fost gasit spanzurat, miercuri, in casa parintilor sai din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Politie sunt la fata locului, insa din primele informatii pare a fi vorba despre o sinucidere.

Alin Cucui avea 42 de ani si era casatorit. El a candidat in 2016 pe listele PNL si a fost ales vicepresedinte din partea acestei formatiuni politice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: