Categories: politica

Extremistii lui Ponta, sustinuti de RTV si Antena 3, pregatesc miscari de strada in marile orase pentru a DESTABILIZA guvernul Ciolos

Jurnalistul Stelian Negrea afirma, intr-un articol publicat recent pe platforma independenta VoxPublica, ca Partidul Romania Unita intentioneaza sa organizeze saptamana viitoare ample proteste avand ca pretext „lupta impotriva taierilor ilegale de lemn”. Jurnalistul a obtinut aceasta informatie de la Sebastian Ghita, unul din membrii marcanti ai acestei formatiuni politice.

Jurnalistul aduce in plus dovezi ale unei campanii manipulatoare si extremiste sustinute, in opinia sa, de Partidul Romania Unita, partid care, conform unor stenograme recente, isi propune sa atraga o buna parte din voturile care in mod traditional s-ar fi indreptat catre PSD.

Mesajele extremiste, sustine Stelian Negrea, sunt promovate in emisiuni difuzate de televiziunile RTV si Antena3, cea mai recenta dintre acestea derulandu-se in decursul serii de miercuri, 19 octombrie, cand realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” a sustinut modul de actiune al extremistilor ucraineni impotriva unor presupuse taieri ilegale de paduri.

Realitatea.net a semnalat un alt derapaj al emisiunii difuzate de Antena3, in care secvente video filmate in Elvetia au fost prezentate ca fiind din Romania, cu scopul de a crea frustrari si de a manipula opinia publica impotriva companiilor straine din industria lemnului.

Miscarile de strada pe care PRU ar intentiona sa le organizeze ar putea avea ca scop destabilizarea Guvernului, asa cum s-a mai intamplat cu guvernele conduse de Emil Boc, Mihai Razvan Ungureanu sau chiar Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

17 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago