Extremistul Simion, fara masca la intrarea in avion. Toti romanii din jurul lui aveau masca

politica

Copresedintele AUR George Simion s-a fotografiat pe scara avionului, la Aeroportul Otopeni, fara masca de protectie in conditiile in care toti ceilalti calatori purtau masca de protectie.

„Am plecat spre fratii de peste hotare! La acest sfarsit de saptamana ajungem la romanii din Spania, Belgia, Anglia, Germania, Italia, Irlanda si Austria”, a scris Simion pe Facebook, prezentand o fotografie in care apare fara masca in mijlocul unor romani care aveau toti masca de protectie.

Trebuie mentionat ca masca de protectie este obligatorie in timpul calatoriei cu avionul.

Simion nu poarta aproape niciodata masca de protectie, nici in Parlament nici la manifestarile publice pe care le organizeaza in tara.

Recent, George Simion si Claudiu Tarziu, precum si sute de simpatizanti ai acestui partid, au stat fara masca la Iasi, la manifestatiile de Ziua Unirii. George Simion a recunoscut faptul ca este constient ca nu respecta legea. El a sustinut ca ”pandemia s-a terminat” – desi, luni, 24 ianuarie 2022, au fost anuntate oficial peste 12.000 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 in Romania si 41 de decese.

Iata dialogul pe care l-a avut cu reporterul Pro TV:

Reporter: Spuneai ca esti constient ca e ilegal ce faci azi..

George Simion: Am comis o ilegalitate astazi, am facut hora unirii.

Reporter: Sunt mai mult de 100 de persoane in piata. Crezi ca poti fii amendat pentru asta? Ai incalcat o regula.

George Simion: Sunt mai mult de 1000 de persoane in piata. Sa-mi trimita amenda, nu ne suparam, ii iubim pe toti romanii si pe cei de la jandarmerie, care primesc ordine.

Reporter: Sustinatorii tai n-au deloc masca. Nici tu nu ai masca, Tu de ce nu porti masca?

George Simion: A trecut! A trecut nebunia asta. A trecut, gata. A trecut pandemia.

Mai mult despre:

Comentarii: