Fabrica de spalat creiere Tik-Tok loveste din nou: „Sparge oul in capul copilului!” – o provocare care ii ingrozeste pe psihologi – VIDEO

externe

provocare, TikTok, ou spart, cap, copil, parinti

O noua provocare socanta a luat amploare pe reteaua sociala TikTok: sute de parinti gasesc ca este amuzant sa se filmeze in timp ce gatesc si sparg ouale in capul propriilor copii.

Desi majoritatea copiilor par amuzati, unii sunt speriati si chiar plang de durere, in vreme ce parintii si fratii mai mari se amuza si rad de ei. Chiar si printre internauti, parerile legate de aceasta provocare sunt impartite: in vreme ce unii considera ca este vorba doar de o farsa amuzanta, altii ii acuza pe parinti de bullying.

Si psihologii atrag atentia ca atitudinea parintilor este condamnabila. Dr. Niky, un medic pediatru si mama care impartaseste sfaturi de parenting pe retelele de socializare, avertizeaza ca glumele facute copiilor pot avea repercusiuni.

„Farsele pot duce la suferinta emotionala semnificativa la copii”, spune ea pentru Yahoo Life. „In functie de tipul de farsa, aceasta poate starni teama si anxietate reala la copii, in special la copiii mai mici, care s-ar putea sa nu inteleaga ca este doar o gluma. Unele dintre farse pot provoca, de asemenea, involuntar, rani fizice.

Inainte ca parintii sa participe la o farsa sau la orice tendinta de pe retelele de socializare cu copiii lor, ar trebui sa ia in considerare varsta si nivelul de maturitate al copilului pentru a determina daca este sau nu adecvata varstei. Ar putea provoca durere sau daune fizice? Va induce teama, umilire sau vatamare emotionala? Daca raspunsul este da, parintii ar trebui sa considere acea farsa daunatoare, nu inofensiva”, afirma medicul pediatru.

 

@treyshouse369 #kids #funny #baby #egg #treyshouse369 ♬ original sound – Unveiling Truths 🔞

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: